Tips: hoe jij je in de winter fashionable én toch lekker warm kan aankleden

In de winter wil je gewoon lekker warm hebben, punt! Hierdoor durf je al eens gretig te werk gaan met accessoires, want je wil én een dikke sjaal, én een dikke muts, én een dik paar handschoenen, … En voor je het weet, staat je fashiongehalte op een laag pitje en ga je over in een look die eerder slonzig oogt. Dat willen we natuurlijk niet!

waaslandshopping-fashion-winter

Met deze tips drijf je jouw fashiongehalte een graadje hoger, en blijft je alvast lekker warm hebben:
Tip 1
Draag een maillot in plaats van panty onder je kleedje of rok. Dat zal een pak schelen in warmte, en verstopt meteen die witte melkflessen!

Tip 2
Je hoofd lekker warm houden is belangrijk. Vergeet dus zeker je muts niet op je hoofd te zetten. Hou je je haardos liever in shape? Ga dan voor een haarband. Tegenwoordig helemaal in! Je vind ze in alle soorten kleuren. Perrrrrfect om af te stemmen op je outfit.

Tip 3
Kleed je in laagjes. Op deze manier kan je wat uitspelen wanneer nodig, en loop je niet het risico koud te moeten hebben. Stem de laagjes wel op elkaar af in kleur, zodat ze een leuke combo vormen met elkaar.

Tip 4
Haal wat dikke kousen in huis, niet vervelender dan de hele dag met koude voeten te moeten rondlopen. Je kan je enkellaarsjes of laarzen ook gewoon combineren met een paar leuke kousen over je maillot heen. Zorg ervoor dat de kleur van je kousen passen op je outfit.

Tip 5
Ga voor een lange jas, deze zal je meer bedekken en je dus warmer houden. Heb je het gevoel dat je je vorm verliest in een lange jas? Ga dan voor eentje die je taille accentueert.

Tip 6
Fan van een oversized trui? Wij ook! Belangrijk is dat je hem combineert met een strakke broek. Want baggy op baggy is een NO-NO!

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram