Men’s must haves

 Als echte gentleman zijn er een aantal accessoires die nooit in je garderobe mogen ontbreken. Je kleerkast moet een weerspiegeling zijn van wie je bent, het onderscheid je als echte man van de rest. Maar wat zijn die belangrijke items nu?

Bij een goede outfit hoort een mooie horloge, een item waar je als man ook echt in kan en mag investeren want een horloge valt iedereen, al dan niet bewust, steeds op. De hipster combineert daar ook nog een matchende, stoere mannenarmband bij. Een strop- of vlinderdas is een echte must en moet perfect zijn afgestemd op je outfit om deze eer aan te doen. Een foute das wordt al snel het gespreksonderwerp. Een portefeuille houdt al je belangrijke documenten en geld bij elkaar, maar draag wel enkel de essentials op zak. Of je nu een presentatie hebt op kantoor of een weekendje weg voor een bachelor party, een stevige reistas, rugzak en toilettas brengen gemak. Een goede leren riem gaat jaren mee en maakt een formele look af. Maar ook van een stevig paar stappers heb je een lange tijd plezier. Afhankelijk van je outfit kan er misschien ook een pet of hoed bij. En heren, ook jullie mogen voorzien zijn van een nette boxer. Een wit overhemd is basis in elke herenkleerkast want echt altijd goed! Een heerlijk parfum en frisse deo zijn key om het totale plaatje compleet te maken en geven je dat extra testosterongehalte mee. Afwerken doe je met een zonnebril. Let it shine boys!

Sweets,

Lifestyliste Waasland Shopping

 

 

Boxershort – Calvin Klein, Inno | Riem – Haze & Finn | Zonnebril – Ray-Ban, Grand Optical | Boots – Timberland, Tims | Sweater – Kleir, CDNK | Parfum – Viktor&Rolf, Ici Paris XL | Pet – New Era, America Today | Uurwerk – Komono, Grace & Glory | Armband – Diesl, Maes On Time | Bowlingbag reistas – Zara | Overhemd – Formen | Vlinderdas – Jack & Jones | Toilettas – Zara | Deodorant – Sublim by Katty

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram