Leather inspirations

Leer is slechts een van de vele modetrends uit de jaren ’80 die ook 2019 komt domineren. Naast de alom gekende schoenen, riemen en tassen is ook elk kledingstuk te vinden in leder.

waasland-shopping-leer

Blouses, shorts, jumpsuits, korte en lange rokken… een stoere doch vrouwelijk look creëren is kinderspel deze herfst en winter. Hoewel je dit keer kunt investeren in traditioneel neutraal leer, heb je ook een optie om verschillende kleurtinten en structuren te omarmen. Even een belangrijk punt aanhalen wanneer je overweegt om leer te kopen: het is een historisch duur materiaal gezien het een van de oudste materialen is waar kleding van gemaakt wordt omdat het zo sterk en duurzaam is. Toch kan de budgetgerichte consument ook zijn slag slaan. Vandaag bestaan er heel wat faux-leather en vegan leather varianten die de look erg goed nabootsen en tevens diervriendelijk zijn. Combineer de luxueuze en stijlvolle uitstraling van leer met coole combat boots of zachte knitwear, draag hem van kop tot teen of kies voor een stand-alone statement piece.

Sweets,

Lifestyliste Waasland Shopping

 

 

Modellen – Zara | Biker jacket – Street One | Broek – Vero Moda | Loafers – Ken | Short – H&M | Veterlaarzen – Mano | Kokerrok – Promiss | Riem – IKKS, Inno | Plooirok – Only | Blouse – H&M | Jurk – CKS | Enkellaarzen – Avance | Rugzak – Sacha

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram