color crush #roest

De herfst is er en die brengt het nieuwe kleurenmodepalet met zich mee. In fall 2019/2020 is roest het nieuwe neutraal. Was je nog aan het twijfelen over welke stuks er zeker in je garderobe moeten dit najaar? Volgens de Britse Vogue kies je best voor verschillende tinten oranje en bruinrood – roestkleur met andere woorden.

wsmile-fashion

Deze aardse tinten worden dit seizoen het nieuwe nude genoemd. De kleuren die je vanaf september ziet op de bladeren van de bomen horen meer dan ooit thuis in je outfit. Deze terracotta tinten waren in de jaren 70 ook al populair maar zijn dus terug van weggeweest en te vinden in alle kledingstukken die je maar zoekt. Combineer naar hartenlust want ook dit seizoen mag ton-sur-ton weer. Gezien de aardse tinten allemaal uit dezelfde kleurenwaaier komen kan het niet fout gaan. Maar eerlijk is eerlijk: let er wel op dat niet iedereen wegkomt met een roestkleur. Vooral bij mensen met een lichter gekleurde huid staat deze kleur mooi. Heb je een donkere huid dan kan je beter voor oker gaan, een tint die ook fel aanwezig is dit modeseizoen. Leef je uit en ga voor een 100% herfst look.

Sweets,

Lifestyliste Waasland Shopping

 

 

Denimjacket – WE Fashion | Boots – Torfs | Ribbody – Zara | Gewatteerde jas – C&A | Truitje met ballonmouwen – C&A | Suède-achtige rok – Vero Moda | Slipje – Hollister | Cropped broek met knopen – Zara | Jurk – Vila bij Trent | Boxy handtas – Pimkie | Slippers – Tamaris | Satijnen straptop – H&M | Modellen – Zara | Faux fur jas – Only | Jumpsuit – CKS

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram