You-niversity!

Ook voor de hogeschool- en universiteitsstudenten begint eind september het academiejaar weer. Voor de eerstejaars de start van een nieuw, en best spannend hoofdstuk.

 

Naast een laptop, smartphone en agenda heb je niet heel erg veel spullen nodig op je handboeken en cursussen na. Maar uiteraard heb je best ook altijd een pen en notitieboek bij je. Daarnaast is het gewoon leuk om zelfverzekerd toe te komen tijdens de introductieweek en daarbij hoort een outfit die je 100% fit, een hip kapsel en fris geurtje, handig om lichte stress momentjes te camoufleren. Al die nieuwe prikkels vragen best wat energie, dus het is ook handig om wat healthy snacks zoals fruit en noten, een heerlijke koffie en voldoende water bij te hebben. Voor je ’t weet heb je er een hoop nieuwe vrienden bij en voelt je studentenstad als een nieuwe thuis. Tijd voor nieuwe ontdekkingen en af en toe toch ook een beetje studeren. Benieuwd hoe jij begint aan het schrijven van jouw uniefverhaal…

Sweets,

Lifestyliste Waasland Shopping Center

 

 

Stadsgids Gent – Standaard Boekhandel | Rugzak kaki – A.S. Adventure | Stadsgids Antwerpen – Boekenvoordeel | Zonnebril – Grand Optical | Apple AirPods – Switch | Parfum – Hollister | Rugzak camel – Tims | Mini deo – Rituals | Agenda – Hema | iPhone cover – Telenet | Drinkbus – Blokker | Snackreep – Holland & Barrett | Macbook Pro – Switch | Iced cappuccino – Delhaize | Ontbijtbeker – Flying Tiger | Fruits & seeds snack – Delhaize

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram