International Cat Day: de leukste accessoires die je moet hebben

Op 8 augustus is het wereld kattendag en dat vieren we jaarlijks sinds 2002. Op deze dag zetten we het populaire huisdier even extra in de kijker door hem of haar te overladen met aaitjes en lekkers.

cat day

Ook op social media doen katten het enorm goed waar foto’s en video’s globaal worden verspreid. Niet onlogisch als je weet dat volgens de wetenschap kattenfilmpjes je humeur en je productiviteit een enorme boost kunnen geven. Het moment dus om dit uit te proberen, als je dat al niet deed. Twijfel jij al lang om zo’n spinnend vriendje in huis te halen, ga dan eerst even op zoek welk ras bij jou en je levensstijl past. Om deze dierendag specifiek voor dat schattige, poezelige en speelse viervoetige wezentje niet ongezien voorbij te laten gaan, gingen wij al even op zoek naar de leukste gadgets en accessoires zonder poes-pas.

 

Sweets,

Lifestyliste Waasland Shopping Center

 

 

Diamond painting – Boekenvoordeel | Kattenmand haai – Flying Tiger | Smartphone hoes – Veritas | Knuffel – Hema | Deurmat – Kruidvat | Houten stempel – Veritas | Rugmassage tool – Claire’s | Kattenhandleiding – Standaard Boekhandel | Paraplu – Veritas | Sokken – Veritas | Oorbellen – Jan Maes | Kattentipi – Casa | Diadeem – Claire’s | Toilettas – H&M | Armband – Grace & Glory | Mok – Hema

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram