Trek af en toe een gekke bek, je wordt er gezond van

Had je al gehoord van face-yoga? Of beter gezegd, gezichtsgymnastiek, de laatste jaren sterk gestegen in populariteit. Een natuurlijke rimpelbehandeling, dat klinkt gezond én goedkoop! Maar werkt dit wel écht?

face yoga

Gebruik je je spieren niet? Dan worden ze zwak. Oké, dat klinkt logisch! Je spieren trainen is dus de boodschap. En dat geldt ook voor je gelaatsspieren. Gekke bekken trekken, smoelentrekkerij, … noem maar op, allemaal heel goed voor je gezicht. En wat superhandig is, gezichtsyoga kan je werkelijk overal doen: in de auto, op het toilet, achter je bureau, in de zetel, …

Maar waarom zouden we dit juist doen?

Dagelijks de gezichtsspieren trainen helpt tegen rimpelvorming. Dit omdat je door te trainen je spieren steviger worden, en zich daardoor beter kunnen ontspannen en je zo een betere doorbloeding krijgt. Ook helpt deze ontspanning tegen hoofdpijn, handig weetje voor zij die hier vaak last van hebben. Maar – en dit is trouwens met alles zo – overdrijf niet. Te veel gezichtsyoga kan dan nét weer wel leiden tot rimpels, dit omdat rimpels ontstaan door mimiek. Loop dus niet de hele dag door gekke bekken te trekken, maar hou het beperkt tot een korte dagelijkse sessie. HAPPY face, HAPPY mind!

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram