Staycation: 5x redenen waarom dit ook een leuke vakantie is

Een onvergetelijke zomer beleven in eigen land? Why not! Wij geven je 5 goede redenen waarom staycation the best vacation is. Want, nee hoor, je hoeft helemaal niet op reis te gaan om een fantastische zomer te hebben.

staycation

#1 Je bespaart geld

Op reis gaan is niet goedkoop. De id̩ale gelegenheid om wat centjes te sparen. Of te investeren in wat er in huis Рal laaaaang had moeten gebeuren Рzoals: je slaapkamer een nieuw kleurtje geven? Investeren in nieuwe keukenpannen? Je tuintje wat opknappen? Noem Рmaar Рop.

#2 Je ontdekt leuke hotspots in eigen land

Je blijft deze zomer thuis, maar af en toe wil je er toch eens graag op uit. Doeiiii! Wat dacht je van… Een dagje shoppen in Waasland Shopping Center? Het is hier heerlijk fris, en geen gezeur van manlief want die zit toch ergens met een pintje in de hand. Winkels in overvloed. En heel belangrijk, een lekkere hap tussendoor. Yum! Of doe mij maar een verfrissend ijsje? Yup! En oh ja! Momenteel waan je jezelf hier helemaal op reis, met onze staycation selfiezones: in de jungle in Africa, op de woelige zee in Puerto Rico, op roadtrip in Australië, tussen de muzikanten in Mexico, de woestijn in op een kameel, … Toerist in eigen land! Of wat dacht je van… Een dagje naar zee aan de Belgische kust, de leukste zomerevents afschuimen, de gezelligste picknickplekjes ontdekken, een leuke fietsrit uitstippelen, …

#3 Lui zijn mag!

Geniet van wat welverdiend lui zijn: rondslenteren in huis, heerlijk niks doen, de vaat laten staan, … Maar maar maar, probeer jezelf toch ook een beetje nuttig te maken, kwestie dat je toch iets hebt gedaan? Geef jezelf 5 to do’s, klein of groot, kies je zelf!

#4 Stressvrij

Op reis gaan is heel leuk, agree! Aan de andere kant bezorgt het je ook kopzorgen: plannen, inpakken, … Er komt heel wat bij kijken, zeker als er koters in het spel zijn. Zullen ze de lange autorit aankunnen? Zich gedragen in het vliegtuig? Als je thuis blijft, hoef je je hier allemaal geen zorgen over te maken, en dat is zzzza-lig!

#5 Glamping in eigen tuin

Een kampeertrip speciaal voor de kids. Zet de tent op, laat ze wat vriendjes uitnodigen en steek de barbecue ‘s avonds aan. Gezellig!

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram