Sets & Suits – coords

Een jurk, rok, top of toch een broek… Kan je niet beslissen wat te dragen? Co-ords zijn het antwoord. Co-ords of languit co-ordinates sets zijn bij elkaar passende stuks die dus een setje vormen.

fashion

Je kan ze dus samen dragen maar ook apart, mix en combineer sets om nieuwe looks te creëren en eentonigheid te vermijden. Bralette en broek of short met bandeau en blazer? Er is voor elk wat wils en de samenstelling bepaal je helemaal zelf. Voor dromerige tweedelige outfits die zijn gemaakt voor het festivalseizoen, kun je fraaie gefronste en uitlopende opties gebruiken. Misschien kan ook je vacature-garderobe profiteren van een paar bijpassende sets. Als de gelegenheid vraagt ​​om massa-maatwerk, probeer dan gestructureerde tweedelige pakken met strepen of zachte pastelkleuren. Staat altijd erg professioneel en classy. Beach-ready outfits vragen om coördinerende bloemen en felle tropische prints. Co-ords in opvallende neon, glittery stoffen en feestklare snits zijn ook een go voor het nachtleven. Ontdek de veelzijdigheid van co-ords, mix and match erop los ladies.

Sweets,

Lifestyliste Waasland Shopping Center

 

 

Omkeerbare top met print – Zara | Rok met stippen en knopen – Zara | T-shirt animal print – Claudia Sträter | Rok animal print – Claudia Sträter | Kobalt mouwloos shirt – Promiss | Blazer lime – Promiss | Pantalon 7/8 lime – Promiss | Blazer met strepen – Steps | Gestreepte palazzobroek – Steps | Topje lime – Steps | Topje bordeaux – WE Fashion | Linnen blazer – Esprit | Linnen broek – Esprit | Bordeaux blazer – Esprit | Short – Esprit | Model links – CKS | Model rechts – Zara

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram