5 makkelijke tips voor een summerproof lichaam

Liever in de zetel hangen dan te gaan sporten? Yepppp, dat kennen we! Voor alle laaazzzy girls: hieronder 5 easy tips waarmee je zonder al te veel moeite toch dat zomerlichaam krijgt.

summerbody

#1 Weg met die sinaasappelhuid

Wist je dat? Stress zorgt voor vetophoping. Ugghhh… Hier luidt de boodschap: relax & unwind… Yes! That is the right state of mind. Maar hoe? Ga voor jezelf op zoek naar wat je ontspant, dat is voor iedereen verschillend. Maak elke dag een momentje voor jezelf vrij en kom zo volledig tot ontspanning. Ook speelt voeding een belangrijke rol. Tussendoortjes zijn key, niemand wil in de buurt zijn van een hangry persoon. Kies voor een gezond tussendoortje, zoals een stuk of fruit of groente, en vermijd suikers en vetten. Groenten en fruit bevatten namelijk vitamine C en deze zorgen voor een soepele en elastische huid.

#2 Drink veel water

Veel water drinken is goed voor je gezondheid, én voor je lijn! Water zorgt voor vetverbranding en gaat honger tegen. Hooray for water dus!

#3 Start de dag met een goed ontbijt

Het ontbijt, dé belangrijkste maaltijd van de dag. En toch… wordt deze helaas vaak verwaarloosd en stellen we het met een snelle hap. No more! Sta 10 minuten vroeger op en maak zo tijd voor een stevig en gezond ontbijt. Dit zal ervoor zorgen dat je doorheen de dag meer energie hebt en geeft je metabolisme een duw in de juiste richting.

#4 Een smalle taille

Elke dag 2 glaasjes wijn drinken, en je krijgt een smalle taille. Zo is dat, blijkt uit onderzoek. En ja hoor, dat vinden wij héééélemaal okéééééé.

#5 Wandel elke dag 20 minuten

Hé, komaan, dat valt best mee 🙂 De dagen zijn lang en de sun is out! Ga erop uit voor een korte wandeling en neem nog een glimp van de avondzon mee. Of doe lekker zot en ga je kat achterna in de tuin. Of doe gewoon lekker normaal en neem je hond uit voor een wandeling.

Lees ook:

5 makkelijke tips voor strakke benen tijdens de zomer

Mooie bruine benen

Met deze 6 tips heb je in no-time bruine benen!

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram