Sun please

De zon schijnt, hoera. Maar dat maakt het ook wat lastiger voor onze ogen. Turen, knijpen, fronsen… de rimpels op ons voorhoofd worden er niet minder door en daarvoor is een zonnebril dé oplossing.

Bij het lezen op een terras, in de auto en op vakantie is dit accessoire onmisbaar. Maar een zonnebril is niet enkel praktisch, het is ook echt het item om je outfit mee af te werken. Een overvloed aan stijlen en elk seizoen weer nieuwe trends. Elke look vraagt dus om een specifiek modelletje. Toch is het niet onverstandig om je te laten adviseren zodat je weet welke vorm van zonnebril bij jouw gezicht past. Heb je een ovaal of diamantvormig gezicht? Geen probleem, dan kom je overal mee weg. Een vierkant of rechthoekig gelaat komt beter weg met ronde brillen omdat deze het scherpe verzachten. Heb jij eerder een rond snoetje, dan neem je beter een hoekige zonnebril. Zowel de monturen als glazen zijn er in de gekste kleuren dus je kan je helemaal laten gaan. Een eerste zonnebril is misschien beter net iets meer basic zodat die overal bij past, maar ga je voor een tweede of derde exemplaar dan mag die gerust wat gewaagder zijn.

Dat shinen is niet enkel voor de zon ladies!

Sweets,

Lifestyliste Waasland Shopping Center

 

 

Zonnebrillen van v.b.n.o, v.l.n.r.:

GrandOptical – Gucci | GrandOptical – Jimmy Choo | Pearle – Seen | Pearle – Unofficial | Eyes + More – Drina | Hans Anders – Vogue | GrandOptical – Carrera | Hans Anders – Hugo | Eyes + More- Noel | Pearle – Esprit | Eyes + More – Sansibar | Pearle – Seen | GrandOptical – Polaroid | Hans Anders – Sinner

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram