Beach days & Ocean waves – kids

De zomer is in aantocht en dat betekent twee maanden vakantie voor de kids. En daarbij denken we toch automatisch aan het strand en de zee, niet? Met de voeten in het water, zandkastelen bouwen, plakkende snoetjes van een lekker ijsje, het geluid van de golven van de zee, een zoute huid, verwaaide kapsels van die verkwikkende zeebries… instant vakantiegevoel.

Graag inspireer ik je om naast jouw eigen outfit ook de dresscode van je kids mee te trekken in deze sfeer. Nog zo leuk als jullie op elkaar zijn afgestemd. Van een lichtblauwe zomerlucht tot een diepblauwe zee met wit schuim op de golven: dat kleurenpalet doet een beetje Grieks aan, maar staat echt elke uk prima! Speelse tie-dye items en andere must-haves in wit- en blauwtinten zijn ook in de kinderfashion geen nieuwe trend net omdat elke kiddo er mee staat. Blauw-wit gestreepte kledingstukken zijn een klassieker van formaat. Maar je hoeft het daarbij niet te laten: combineer ook voor je allerkleinste linnen, vrolijke prints, batik, jeans, ruches en franjes gewoon hoe jij het leuk vindt. Zorg ervoor dat de outfit van je mini-me perfect bij de jouwe past, nog schattiger kan het niet worden. Welcome to the kiddies blue crew.

Sweets,

Lifestyliste Waasland Shopping Center

 

 

Tricot trui – Filou & Friends | Batik T-shirt – Zara | Blauw topje met ruches – Fred & Ginger | Lange rok met strepen – Fred & Ginger | T-shirt met tekst – Zara | Shortje met waterprint- Zara | Cropped top – Fred & Ginger | Paperbag broek – Filou & Friends | Slabbetje – Filou & Friends | Overhemd – C&A | Hoed – C&A | Jurkje – Filou & Friends | Tie-dye broek – Zara | Shirt lange mouwen met zakjes – Filou & Friends | Jeans short – C&A | Modellen jongens – H&M | Modellen meisjes – JBC kids

 

 

Comment (1)

  1. Khaliid mosa 13/06 at 1:52 pm

    Finale top model belguim kids saison 14 2017

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram