Beach days & Ocean waves

Driewerf hoera: de zomer is in aantocht! De dagen zijn lang en warm, we dromen van zuiderse vakantiebestemmingen en genieten van de zon in eigen land. En daarbij denken we toch automatisch aan het strand en de zee, niet?

fashion

Een dagje strand met de voeten in het water, het geluid van het deinen van de zee, een heerlijk briesje door je haren… instant vakantiegevoel. Graag inspireer ik je om ook jouw outfit mee te trekken in deze sfeer. Van een lichtblauwe zomerlucht tot een donkere zee – duik in tie-dye jurken en andere must-haves in de blauwtinten van dit seizoen. Het kleurenpalet doet misschien wat Grieks aan, maar kan ook prima bij ons of op andere droombestemmingen. Bovendien komt ook elk type hiermee weg. Niet voor niks dat dit een nieuwe trend is: blauw-wit gestreepte kledingstukken vormen de basis van veel maritieme trendoutfits. Een klassieker van formaat. Maar je hoeft het daarbij niet te laten: combineer linnen, batik, prints, kant, jeans, schelpendetails en losvallende stuks gewoon hoe jij het leuk vindt. Tasje erbij, sandaaltje aan en good to go. Welcome to the blue crew ladies.

Sweets,

Lifestyliste Waasland Shopping Center

 

 

Lange jurk met print en fijne bandjes – Pepe jeans, Trent | Modellen – H&M | Halsketting met schelpje – H&M | Strandtas met lange oren – Zara | Jurk met strepenmix – Maison Scotch, Inno | Mouwloze blouse met kant – Steps | Jeans met strepen – WE | Blouse met gedetailleerde mouw – CKS | Tuinbroek – CKS |Rok asymmetrisch met lint – CKS | Slip-on sandaal – Tamaris | Speldjes met schelpen – Zara | Korte jurk met ruche – Marty | Hoed in panamastijl – Zara | Zonnebril – Burberry, GrandOptical | Short – Hollister

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram