Grilling & chilling

Hoe heerlijk is het om met vrienden en familie aan te schuiven aan een feestelijk gedekte tafel vol met lekkers: verschillende groenten, pasta, sauzen, brood, koude of gepofte aardappelen… gewoon van alles wat met daarbij uiteraard een heerlijk gegrilde stuk vlees, vis of een veggie alternatief.

bbq

Maak je eigen marinade en gebruik flink wat barbecue-kruiden voor die unieke grillsmaak. Wat je op voorhand bereid kan je in bewaardozen in de koelkast plaatsen. Kleed naast de tafel ook je tuin aan met kaarsen, een parasol, lampionnen en ’s avonds een gezellige vuurkorf of terrasverwarmers. The chef of the grill kan overweg met houtskool of kokosbriketten en heeft een spatel, tang, barbecuevork, goede messen en stevige snijplank ter beschikking. En wanneer de BBQ master het vuur aanmaakt, is het tijd om te genieten van een aperitief, de start van een top namiddag die doorloopt in een fantastische avond. Genieten is de boodschap.

Sweets,

Lifestyliste Waasland Shopping Center

 

 

Hangbank – Casa | Placemat – Casa | Tuinkaars – Casa | Keukenmes & tomatenmes – Tupperware | Gasbarbecue – Blokker | Parasol – Casa | Mandoline – Tupperware | Schort & ovenwant – Casa | Kokosnootschaalbriketten – Delhaize | Mini BBQ – A.S. Adventure |Bewaardozenset – Tupperware | Kruiden – Flying Tiger | BBQ cook set – A.S. Adventure | Vuurkorf – Blokker | Houten plank – Hema

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram