Waarom moederliefde de allerbeste soort liefde is

YESSS, vandaag is het Moederdag! Een dag waarop wij mamalief vieren, eens goed in de watten leggen, in de bloemetjes zetten, verwennen tot en met, … Maar verdienen ze dat eigenlijk niet elke dag? Want geef maar toe, die mama van jou wordt té vaak als vanzelfsprekend genomen, terwijl ze toch vaker de verdiende eer zou mogen krijgen? #ALLCREDITSTOTHEBOSSMOMS

moederdag

Haar liefde voor jou is onvoorwaardelijk

Alsof jij iets meer moet dan een mislukte koprol om geprezen te worden door jouw mama? Of wat dacht je van een onappetijtelijke taart bakken? Vind ze wellicht overhéérlijk lekker. #THANKYOUMOMMY

Ze kent je beter als geen ander

Trek je weer dat raar gezicht? Word je ongeduldig en cranky? Een willekeurige stuiptrekking van je arm of ander ledemaat? Je mama weet perfect wat het allemaal betekent: honger, moe, geen zin meer om verder te luisteren – of wat dan ook. #MAMAKNOWSBEST

N°1 adviseur

Bij je mama kan je steeds terecht voor gratis advies. Ze doet niet aan sugarcoating, maar geeft je haar eerlijke mening om je in goede banen te leiden. #STILLALIVETHANKSTOMOM

Ze is de beste

Ze staat steeds paraat voor jou, dag en nacht. Luistert ellenlange uren naar je gedachten – of beter gezegd – gezaag. En slaagt erin dit te doen met haar volledige en onverdeelde aandacht. #BLABLABLA

Veilig bij mama

Je safety zone is bij je mama. Bij haar kan je altijd terecht, voor je kleinste pijntje of je grootste verdriet. Haar armen staan wagenwijd open voor een dikke knuffel, of ze biedt haar schouder aan voor een stevige huilsessie. #NOMOREBOOBOOS

Ze vind je mooi

Je hoeft niet de mooiste te zijn. Maakt – toch – niet – uit. Voor mama ben je mooi. Waarom? Omdat ze zichzelf herkent in jou. Je bent als het ware een wandelende spiegel, maar dan de jongere versie van haarzelf. Kwestie van iets terug te geven, toch? #YOURWELCOMEMOM

Ze zorgt voor jou

Je ben zo ziek als een hond. Wie staat er klaar met een vers soepje? Mama. Wie brengt je naar de dokter? Mama. Wie haalt jouw medicijnen op bij de apotheek? Mama. Wie doet je was, strijk en plas in tijden van nood? Mama. #ALWAYSMAMA

Gratis liefde

De liefde die je van je mama krijgt moet je niet verdienen, maar is hélemaal gratis. #EASYPEASY

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram