Mom love

Ter ere aan de belangrijkste vrouw in ons leven vieren we dit jaar op 12 mei Moederdag. Het vereren van moeders is een heel oude traditie die teruggaat tot in het klassieke Griekenland. De moderne Moederdag staat in het teken van het verwennen van mama: ze krijgt ontbijt op bed, cadeautjes, wordt vrijgesteld van huishoudelijke taken en de hele dag op haar wenken bediend.

moederdag

De jongste kids hebben vaak op school en in het kinderdagverblijf knutselwerkjes gemaakt. Natuurlijk wordt mama graag bedolven onder de prachtigste tekeningen, maar kids vinden het ook leuk om een klein cadeau te kopen en te verstoppen. Maar het is niet zo makkelijk om een cadeautje te zoeken. Want ja… wat heeft mama nog niet? Van de clichés zoals parfum en bloemen tot een kist om gereedschap in te bewaren, we gingen opzoek naar een aantal geschenken om alle soorten mama’s mee in de watten te leggen.

Sweets,

Lifestyliste Waasland Shopping Center

 

Geurstokjes – Rituals | Pralines – Leonidas | Badzeezout met bloemen – Hema | Horloge – Jan Maes | Parfum – ICI Paris XL | Haardroger – Vandenborre | Boeket bloemen – Citybloem | Keukenrobot – Blokker | Body yoghurt – The Body Shop

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram