Rokjesdag

Rokjesdag – de dag in het voorjaar waarop opvallend veel vrouwen voor het eerst in het jaar een korte rok dragen op blote benen. De term is inmiddels zo ingeburgerd, dat deze is opgenomen in het Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal, met een verwijzing naar de synonieme term bloesjesdag. Die bloesjes staan trouwens heel leuk in de lente op een zwierige rok!

Rokjesdag

Als het kwik boven de 20 graden uitkomt is het tijd om de beentjes te scheren en in te smeren, al dan niet met wat bruinen-zonder-zon om dat winterse witte laagje al wat bij te werken. Dat het niet gemakkelijk zou zijn op de fiets is alvast geen excuus: een kortere variant of een net heel ruim en los exemplaar vormen geen hindernis op je tweewieler. Rokjes zijn op dit moment hip, vooral de flamboyante exemplaren in vrolijke kleuren en met plooien zijn nu in veel collecties terug te vinden. Ze zijn schitterend in alle maten en vormen, maar worden morgen helaas nog niet massaal uit de kast getrokken omdat het wat warmer wordt. Maar he meiden, geef de mannen toch ook wat plezier met blotebenendag. Kunnen jullie je favoriet vinden tussen deze exemplaren?

Sweets,

Lifestyliste Waasland Shopping Center

 

 

Modellen – Zara | Colourblok A-lijn rok – Steps | Plissé en ombré – Trent | Verticale strepen met lint – Massimo Dutti | Knitted rok met split in groen – Steps | Gebreide rok met speels streepdessin – Claudia Sträter | Klokrok met bloemenprint – Steps | Uitlopende jersey rok in aubergine – Esprit | Multicolor rok met zijzak – Trent | Rok met bladerenprint in kleur – Trent | Midirok in lichtroze – Esprit | Rok met nepen in oranje – Trent | Lange zijden tie & die rok – Cassis

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram