Center of attention

De ster van het feest: het vieren van een communie of lentefeest is heel speciaal voor je kids. Een passende outfit om je rakker te laten stralen op zijn of haar grote dag hoort daar gewoon bij.

wsmile

Het feest begint bij het samen uitzoeken en passen van geschikt plunje. Daarna is het wachten tot de grote dag om eindelijk die nieuwe kleren te kunnen aantrekken en zich helemaal te mogen uitdossen. Je kan variëren van heel klassiek waarbij je meisje zich als een echte prinses waant, of een stoere look waarin je kleine rebel lekker kan ravotten. Ga voor die outfit die echt op het lijf van jouw kind geschreven is zodat hij / zij zich helemaal top voelt. Je kan overwegen om stuks te kiezen die je kiddo ook daarna nog kan dragen zodat ze er extra lang plezier aan beleven. Leuke gelegenheid om eens een extraatje toe te voegen als een eigen tasje, hoed, vlinderdas of bretellen. Laat je inspireren voor de mooiste jongens en meisjes looks.

Sweet as sugar they will be,

Lifestyliste Waasland Shopping Center

 

 

Hemd met das – JBC | Gilet denimlook – JBC | Broek denimlook – JBC | Sweater ‘party’ – Bel&Bo | |Slip-ons – H&M | Bretellen – Bel&Bo | Blazer – CKS | Short – CKS | |Vlinderdas – CKS | Modellen – Zara | T-shirt ‘free your mind’ – Bel&Bo | Plissérok – JBC |  Tasje – JBC | Sneakers – Torfs | Blazer – CKS | Broek – CKS | T-shirt ‘blast’ – CKS

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram