OOPS: fashion blunders om te vermijden

We maken allemaal wel eens fouten, ook op vlak van mode. En als we dan terugkijken naar oude foto’s, willen we wegkruipen, en wel liefst naar een andere planeet. Dus ladies: beter voorkomen, dan genezen! En net daarom hebben wij een lijstje gemaakt met enkele fashion blunders waar we graag ‘bye bye’ tegen zeggen in plaats van ‘U’.

Aan welke fashion blunders heb jij je al eens schuldig gemaakt?

Het prijskaartje hangt er nog aan, lap!

Het overkomt ons allemaal wel eens. Je trekt snel dat nieuwe kledingstuk aan en een paar uur later merk je het pas op: het prijskaartje hangt er nog aan. Heb je geluk, dan hing het aan de binnenkant van je kledingstuk te bengelen. Worst case scenario: in het zicht en iedereen heeft het gezien, behalve jij. Pecchhhh…

Lady in black

Een stevige dosis zwarte kledingstukken, dé absolute basic en must-haves van iedere kleerkast. Makkelijk te combineren en het slankt af, joepieee! Maaaaaarrr… Opgelet dames! Zwart op zwart, en dan nog wat zwart. Ja, dat is té veel zwart. Niet omdat het niet mooi oogt, maar omdat het je verouderd. En dat willen we nu nét niet. Toch?

Te hoge hakken

Een stevige hak, daar zijn wij vrouwen wel fan van. Waarom? Het verlengt de benen, yayyy! En ook, het slankt af, nog eens yayyy! Maar wat willen we niet? Er uitzien als een pasgeboren kalf dat zijn eerste stapjes leert zetten? Nee, dat liever niet. Laat in dat geval de hakken voor wat ze zijn: mooi om naar te kijken.

Strakke kleding

Heb je die broek al meerdere keren moeten optrekken vandaag? Dan is die waarschijnlijk te klein. Heb je jezelf moeten murwen in die trui? Dan is die waarschijnlijk ook te klein. Het lijkt een algemeen misverstand te zijn: strakke kleding staat gelijk aan magerder uitzien, mooi niet! Draag je kledij in de juiste maat, dit zal je figuur net eer aandoen, want te kleine kleding zal je net zwaarder doen lijken.

Huidkleurige panty’s

Is een no-no!  Ze doen je geen eer aan, je kuiten zien er raar uit en je benen shiny maar niet op de manier dat je het wil. Ga voor een panty in een leuke print of hou het bij de ultieme black panty.

Overkill juwelen

Accessoires zijn leuk en kunnen je outfit net dat extra tikkeltje geven. Maar… to much is too much. Keep it simple en ga niet in overdrive. Leg zo de focus bvb. op je hals en combineer enkele leuke kettingen met elkaar. En laat in dit geval he oorbellen en ringen even in de juwelendoos liggen.

Lees ook: LOL: dit zijn de 10 grootste fashion blunders

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram