Wanderlust

Wanderlust, het verlangen om te reizen, een diepe ongecontroleerde behoefte om je spullen te pakken en erop uit te trekken. Herkenbaar nu de dagen kort, nat en koud zijn? Verdwalen omdat je van het ene moois dat je aandacht trekt naar de volgende verbazing wandelt.

wanderlustDurven afdwalen in een nieuwe omgeving is het fijnste wat er is. Nieuwe plekken, culturen, talen en voeding ontdekken, genieten van al het mooie dat de wereld ons te bieden heeft… Al die nieuwe dingen helemaal in je opnemen en de hele beleving absorberen, dat is het onbetaalbare resultaat dat je van reizen terugkrijgt. Want wees nou eerlijk, wat is nog meer verrijkend? In het Waasland Shopping Center kan je bij het reisbureau samen je droomvakantie in elkaar puzzelen, maar ook een reis cadeau doen in de vorm van een bon. Als je reis al geboekt is, vind je er ook echt alles wat je nodig hebt: koffer inclusief de hele inhoud. En wat absoluut onmisbaar is, is een goede reisgids die je vindt in een van de boekenwinkels. Laat je verleiden door al die reizen.

 

Sweets,

Lifestyliste Waasland Shopping Center

 

  • Reisbureau: Tui
  • Boek Bucketlist Reizen – Standaard Boekhandel
  • Wereldkaart – A.S. Adventure
  • Rummikub reiseditie – Boekenvoordeel
  • Kofferlabel – A.S. Adventure

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram