At ease – the modern utility trend

Utility betekent letterlijk ‘basisvoorziening’ en de term komt voort uit de militaire wereld maar is ook van kracht in de fashion industrie. Bij deze trend staat comfort centraal – yes girls, at ease this time.

at ease

De militaire look is never out of style en werd daarmee een constante als thema in de vrouwenmode. Dit seizoen zien we hem echter terug in een utilitair jasje. Het gaat om een ‘off-duty’ look, te dragen op je vrije dagen dus, of net helemaal niet en met een gemakkelijke outfit naar het werk dan maar! De kledingstukken worden gekenmerkt door vele zakken, knopen en ritsen in jeans maar vooral in verschillende aardetinten en kakivarianten. Cargobroeken, culottes, linnen, cropped tops,… in een fris palet van wit, crème en bruintinten. Maar ook camoprints en jeans kunnen erbij. Met deze klassieke en eenvoudige navy look ben jij alvast de trendsetter van het moment.

Sweets,

Lifestyliste Waasland Shopping Center

 

 

Espadrilles – Tims | Slim fit paperbagbroek – WE | Korte navy vest – CKS | Korte mouwen jumpsuit – Vero Moda | Ronde bamboe handtas – Sacha | Sandalen met hak – Sacha | Jurk met lange mouwen – Only | Lange vest – WE | Cargobroek – Only | Gebreide trui – Vero Moda | Gouden armband Engelse schakel – Twice as Nice | Model links – H&M | Model rechts – Zara

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram