Winkelketen WE wint allereerste editie van W.Smile

In de loop van het jaar zijn mysteryshoppers – de ‘Smile Watchers’ – op zoek gegaan naar de klantvriendelijkste winkel van het Waasland Shopping Center. Zo werd winkelketen WE uitgeroepen tot allereerste winnaar van de W.Smile Games!

wsmile gamesHoe sleepten zij deze mooie prijs in de wacht?

De Smile Watchers hebben gedurende een lange periode de klantencontacten geobserveerd en beoordeeld, waarbij de nadruk werd gelegd op het allereerste contact. Punten werden gescoord door een goed oogcontact, een glimlach én – zeer belangrijk – de begroeting. Na zes rondes hebben de Smile Watchers de vier best scorende winkels geselecteerd, en zijn ze overgegaan tot een grondig onderzoek op vlak van vriendelijkheid tijdens het hele ‘koop-proces’. Fashionretailer WE werd bekroond als meest klantvriendelijke winkel.

Naast een algemene prijs werd ook per categorie een winnaar uitgeroepen:

Voor ‘Health & Beauty’ was dat kapsalon H&L. In de categorie ‘Culture, Gifts & Leisure’ ging TUI met de meeste punten aan de haal. Bij ‘Food’ haalde Leonidas de trofee. En in de categorie ‘Household’ stond Tupperware op de 1e plaats. In de groep ‘Fashion’ haalde Trent Men in de eerste ronde evenveel punten als WE, en kreeg daarom ook een onderscheiding. Citybloem werd verkozen als winkel die in de loop van het project de grootste vooruitgang heeft gemaakt.

Op naar de volgende ronde W.Smile Games!

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram