Fallayage

Fallayage – de haartrend van het moment – staat echt bij ieder haartype. Moet je sowieso proberen dit jaar want het levert je een prachtige haarkleur op. Vorig jaar dook deze nieuwe haartrend voor het eerst op en nu is hij helemaal hot.

fallayage

De fallayage-kleuringsmethode is een mooie manier om je haar te verven en past echt bij elke haarstructuur en lengte. Je kan er dus niet langer omheen: proberen maar! Maar ik hoor je al denken wat een fallayage nu precies is. Na de balayage, een verftechniek waarbij je kapsel subtiele highlights krijgt op een heel natuurlijk uitziende manier, krijgen we een winterse variant: de fallayage. De balayage gaf het idee dat de zon je haar wat oplichtte, maar daar hebben we in de winter in België dus een tekort aan. Vandaar het ontstaan van de fallayage, het winters broertje, om je haarkleur helemaal bij dit seizoen te laten passen. In tegenstelling tot de balayage, die een sun kissed look creëert door het gebruik van koele tinten, vraagt de winter om een warme gloed in je haren. Goudtinten, karamel en koper passen beter bij dit seizoen. Bovendien lijkt je haar voller met een fallayage, ideaal dus wanneer je dun haar hebt.

Kan je niet wachten om naar de kapper te gaan? In het Waasland Shopping Center kan je zonder afspraak onmiddellijk terecht bij drie uitstekende kapperszaken.

Sweets,

 

Kappers:

  • Alex Zendi
  • De Kwaffeur
  • H&L – Hom’s & Lady’s Hair

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram