Valentine 2.0

Elk jaar weer op 14 februari: Valentijnsdag, ook wel de dag van de liefde genoemd. Op deze dag vieren we niet alleen het feit dat de liefde bestaat en iedere dag om ons heen is, maar is er ook de mogelijkheid om je verborgen verliefdheid bekend te maken.

Valentine 2.0

Dit kun je doen op de klassieke manier door een bosje bloemen te geven of een brief te sturen naar je geliefde, al dan niet anoniem. Bij Hema kan je wenskaarten laten personaliseren. Werd de liefde al geuit? Dan is het misschien fijn om Valentijn dit jaar op een iets uniekere manier te vieren. Je kan het zo gek niet bedenken: hoe origineler je uit de hoek komt, hoe ludieker deze liefdevol dag wordt. Wat dacht je van een abonnement voor de carwash? Zo moet je geliefde alvast de eigen auto niet meer schoonmaken. Plan een fotoreportage bij een professionele fotograaf, het thema kan je samen bedenken. Een leuk geurtje in de vorm van wierook in plaats van parfum of geurkaarsen. Een plant die veel langer blijft leven in plaats van een boeket. Een mix van noten en fruit in plaats van chocolade. Kokosolie gebruik je niet alleen om te koken maar is ook goed voor je huid en haar. Maak samen sushi, speel beer-pong of een ouderwets gezelschapsspel. Nog steeds geen idee? Wat altijd werkt is een cadeau kopen dat al lang op de verlanglijst van je geliefde staat: daar is je love bird sowieso heel blij mee!

 

Sweets and lots of love,

 

Persoonlijke wenskaarten – Hema | Carwash abonnement – IMO | Fotoshoot – Portrait Studios | Twister blindfolded – Bart Smit | Noten en vruchten – Delhaize | Wanddecoratie – Hema | Wierook – Holland & Barrett | Essentiële olie – Holland & Barrett | Kokosolie – Holland & Barrett | Beerpong set – Amerika Today | Sushi kit – Delhaize | Olifant als kussen – Blokker | Fleece deken – Blokker | Letterbord – Casa | Plant in pot – Casa | Boek – Standaard Boekhandel

 

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram