Get up, dress up!

Get up, dress up, het is eind december: party mode is on. Feesten en aftellen met oudejaar, het Nieuwjaarsdinner met de familie en de verschillende Nieuwjaarsdrinks in januari. Gelegenheden zat om de regels eens flink aan je laars te lappen, en je uit te dossen in verleidelijke jurkjes, doorzichtige bloezen of andere edgy creaties die meestal in de kast blijven omdat ze té zijn. Deze maand mag het! Dus pak nu maar eens goed uit en laat je fantasie de vrije loop gaan.

 

Get up, dress up!

 

En mocht je ideeën te kort komen, dan heb ik er wel voor je. Pailletten doen het altijd goed voor een feestelijke look of fleur de donkere dagen op door een glanzend of item te dragen. Glitters, kant, velvet en plissé mogen allemaal zelfs in combinatie met comfortabele bikerboots en een haarband. En toch kennen we allemaal het gevoel wanneer je ergens binnenkomt en je je niet meer op je gemak voelt. Om dat te voorkomen kies je eenvoudig weg voor zwart: echt altijd okay! Laat je accessoires fonkelen zoals de sterren op Kerstnacht of het vuurwerk op oudejaar. Niets is feestelijker dan de twinkelende schittering van een (nep)diamant bij kaarslicht. This is your time to sparkle! A happy fabulous fashion Christmas and a very Merry New Year girls.

“Niets is feestelijker dan de twinkelende schittering van een (nep)diamant bij kaarslicht!”

Sweets,

Playsuit – Tally Weijl | Flared legging – America Today | Sandalette – Pimkie | Model blouse en rok sterrenprint – Maison Scotch, Inno | Bodywarmer faux-fur – H&M | Model rode jurk – Only | Bralette – Vila, Trent | Model jumpsuit – Zara | Tasje – Pimkie | Model plissé jurk – Zara | Haarband – America Today

 

Lees ook: All glammed up!

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram