All glammed up!

It’s that time of the year again: het einde van het jaar staat synoniem voor feesten. En daar horen feestelijke outfits bij! Een spetterende oudejaarsparty, het Nieuwjaarsdiner bij familie of een feestelijke borrel op kantoor… Gelegenheden om je uit te dossen in een elegant pak of een mooie lange jurk.

 

All Glammed Up

 

Een vrouwelijk schoen met fijn hakje staat goed onder alles: of het nu een jumpsuit, korter kleedje of mooie blouse met geklede broek is. Afwerken doe je door ook je make-up van wat metallic te voorzien. Goud, rosé of zilver maakt niet uit, zolang het maar glimt en straalt. Ga je voor een outfit volledig in het zwart? Dan kan een fel rode lipstick je look helemaal afmaken: super vrouwelijk, sensueel maar met pit. Vergeet ook je haar niet te laten doen: deze dagen kan je gaan voor super sluik of net wat extra volle krullen. Klein handtasje met blush en lipgloss om bij te werken als je even naar het toilet gaat. Faux-fur mantel tegen de koude buiten en you’re ready to go. Ik wens je alvast een very merry bright perfect outfit toe – fijne feesten!

Faux-fur mantel tegen de koude buiten en you’re ready to go.

 

 

Sweets,

B.

 

 

 

Lifestyliste Waasland Shopping Center

Top met kant – Trent | Metallic plissé rok – WE | Lipstick – ICI Paris XL | Model lange overslagjurk – Zara | Model body en geklede broek – H&M | Jacquard jurk – Steps | Oorbellen – Veritas | Model korte jurk met glitter – Steps | Model jumpsuit – Zara

 

Lees ook: Get up, dress up!

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram