Holy Combo: red vs. leopard

Luipaard print, modetrend die nooit uit is en om de zoveel modeseizoenen weer een piek ervaart. Rood, it-color voor de durvers, kan bescheiden maar ook zeer gewaagd worden ingezet. Twee heilige fahsiontrends want echt altijd a-okay.

Red vs leopard

Waarom nog keuzes maken als je dit duo ook kan combineren wanneer je ze samen clasht? Rode luipaardprint is hot deze winter! Leuk om te combineren met zwart of nog meer rood maar ook met andere dierenprints, denim of een basic witte blouse zit je goed. Bovendien helemaal inline met de kerstperiode die voor de deur staat. En kan je zo lang niet meer wachten? Vraag jouw favoriete item dan aan de Sint, als geen ander weet hij dat rood nooit gaat vervelen. De red leopard print – you hate it or you love it. Op de catwalk zagen we hem in ieder geval overal verschijnen. Jassen, truien, broeken of ‘gewoon’ laarsjes: het kan allemaal. Het leuke eraan is dat de rode print gelijk een stoere rockstar vibe met zich meebrengt.

Sweets,

Lifestyliste Waasland Shopping Center

 

Sweater – WE | Model links – Zara | Transparante top – Vero Moda | Kraagje – Coolcat | Jurk korte mouw – Vila | Muts – Scotch&Soda, Inno | Jurk lange mouw – CKS | Sjaal – Scotch&Soda, Inno | Bloesje – Scotch&Soda, Trent | Model rechts – Zara | Sportlegging – Only | Topje – C&A

 

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram