The cupcake club

Herinner jij je ook die momenten uit je kindertijd met de heerlijke geuren van gebak die mensen bij elkaar brachten? Familiefeest, gelukkige gezichten rond de tafel, de eenvoudige dingen waarvan iedereen geniet. Als je zelf geen kei bent in bakken, kan je jezelf verwennen door een stopje te maken bij Momade Cupcakes.

The cupcake club

Van een klassiek vanille cakeje tot cappuccino en chai latte. Maar ook fruitliefhebbers komen aan hun trekken met mango, limoen, peer en woudvruchten. Je kan gerust zeggen dat er voor elke smaak een cupcake is! Momade brengt elke dag vers gebakken lekkers met gezonde ingrediënten. Op het artisanaal menu vind je nog andere lekkernijen zoals macarons, cookies met superfoods en handgemaakte pralines. Een blik op de toonbank tovert zeker weten een glimlach op je gezicht. Het leven is dan ook het leukst als het zoet is.

 

“Happiness is only a cupcake away”

 

Sweets,

Lifestyliste Waasland shopping Center

 

Momade Cupcakes – Waasland Shopping Center – smaken (vlnr): chocolade-kokos, nutella, cuberdon, aardbei, bosbes, mango-frangipane, oreo, appel-banaan-macaron, framboos, crème-brulée-kers, chocolade-banaan, chocolade-hazelnoot en pistache-bosvruchten

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram