Let it rain

Na regen komt zonneschijn, maar waarom zou je daarop wachten om een leuke outfit uit je kleerkast te halen? Bij deze zorg ik alvast voor de nodige eerste hulp bij typisch Belgisch regenweer. Deze jassen, paraplu’s en laarzen maken je look niet enkel waterproof maar ook helemaal on trend.

Frank en Sabine mogen nattigheid voorspellen want met dit schoeisel kan je in de plassen springen en je innerlijk kind vrijlaten. In ons klimaat is een fashionable paraplu al even belangrijk als je it-bag en hij zorgt er bovendien ook voor dat die aanwinst droog blijft. Parka’s en anoraks bij de vleet dit modeseizoen, niet enkel praktisch maar ook hipster met stoere prints of pastelkleurtjes.

 

“Rihanna knows best: under my umbrella ella-ella-ella…”

 

Sweets,

Lifestyliste Waasland Shopping Center

Martens – Sacha | Paraplu met luipaardprint – Veritas | Trenchcoat – IKKS, Inno | Regenlaarzen print – Torfs | Parka – C&A | Model – Scotch & Soda, Inno | Regenjas met strepen – A.S. | Adventure | Kaki laarsjes – Veritas | Fietstas als rugzak – Veritas | Leopard laarsjes – Veritas | Paraplu met sterren – HEMA | Chelseaboots – Tamaris | Transparante paraplu – Veritas | Dubbele regenponcho – WE | Grijze jas – A.S. Adventure | Rubberen regenlaarzen – Torfs

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram