Get your glasses on!

Een bril is al jarenlang meer dan een optisch hulpmiddel, het is een volwaardig modeaccessoire. Dit najaar laten de brillentrends de meest populairste eyewear-stijlen van de afgelopen jaren zien. De brillenmode uit voorgaande generaties werd herontdekt en heeft een moderne twist gekregen.

Get your glasses on!

Van uitgesproken modellen in opvallende kleurcombinaties tot subtiel en lichtgewicht monturen. De brillen van dit seizoen geven je eindeloze variatiemogelijkheden voor elke outfit. Ga jij voor een retro en vintage look of kies je liever een pastelkleurig montuur? Een new vintage montuur staat garant voor een tijdloze uitstraling met retro-details. De pasteltrend kan gedragen worden als een echt modestatement, maar is ook heel stijlvol in combinatie met andere pastel kledingitems. De minimaltrend is subtiel met verfijnde monturen waardoor deze brillen geschikt zijn voor iedere gezichtsvorm. Bijzondere ontwerpen met futuristische details zijn volop aanwezig in de creatieve trend. Wat zet jij op je snoet?

“De brillenmode uit voorgaande generaties werd herontdekt en heeft een moderne twist gekregen.”

Sweets,

 B.

 

 

 

Lifestyliste Waasland Shopping Center

Brillen van boven naar onder, van links naar rechts:

Gucci – Grand Optical | Kenzo – Hans Anders | Vogue – Hans Anders | Doorzichtig met goud – Eyes + More | Donker gevlamd met breed been – Eyes + More | Pastel roze met gevlamd been – Pearle | Licht gevlamd met dun been – Eyes + More | Saint Laurent – Grand Optical | Zwart boven, wit onder – Eyes + More | Jimmy Choo – Grand Optical | Ted Baker – Hans Anders | Enzzo – Pearle | Emporio – Pearle | Spano – Hans Anders | Blauwgrijs gevlamd – Eyes + More | Instyle – Pearle | Drie brillen samen – Pearle | Ray Ban – Grand Optical | Furla – Hans Anders | Zeshoekig – Eyes + More |    Model – Pearle 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram