Het leven zoals het is… “De infobalie”

Mag ik mij eerst even voorstellen?

Mijn naam is Els en ik werk al 13 jaar aan de infobalie van het Waasland Shopping Center. Het Waasland Shopping Center is mijn tweede thuis geworden. Iedereen kent mij, maar ik ken natuurlijk niet iedereen. Ik word zelfs herkend én aangesproken. Laatst waren we op weekend in Bütgenbach en ineens riep er iemand: “Hé, ik ken jou! Jij bent die van aan de infobalie van het Waasland Shopping Center!” #eenbeetjeBV

 

Mijn belangrijkste taak is… glimlachen! Easy toch? Niet alleen zelf glimlachen, maar ook een glimlach toveren op de gezichten van onze klanten. Hoe doe ik dat? Door hen te helpen en informatie te geven en dit soms met de simpelste dingen. Zoals bijvoorbeeld de weg wijzen naar de toiletten, uitleggen waar een bepaalde winkel is… Ik vang kleine kindjes op die even hun mama kwijt zijn en stel ze gerust, ik leen rolstoelen uit en zoveel meer… #wsmile

Een andere hoofdtaak is toch wel onze bekende Gift Card verkopen. Je kan er in al onze winkels terecht die bancontact hebben en ze zijn 1 jaar geldig. Dus als je ze krijgt, kom er snel mee langs om iets leuks te kopen of om iets lekkers te eten. Keuze in overvloed! #topcadeau

Naast mijn vele administratieve taken, het opnemen van telefoontjes en het informeren van onze klanten, heb ik ook een zeer grote sociale functie. Er komt regelmatig wel eens iemand zijn/haar levensverhaal vertellen. Zo is er bv. een klant van 78 jaar die ik al 13 jaar ken. In het begin kwam hij een rolstoel gebruiken voor zijn schoonzus, nu komt hij klokslag 15u iedere dinsdag een kort babbeltje doen. #luisterendoor

Ik ken het Waasland Shopping Center op mijn duimpje, zelfs geblinddoekt zou ik een winkel kunnen vinden! #tryme

Stressbestendigheid is zeker 1 van de eigenschappen die je moet bezitten om deze job uit te voeren. Ik voel me soms letterlijk een duizendpoot. Maar dat maakt het juist ook zo leuk. Geen enkele dag is hetzelfde. Het is een kantoorjob, maar mijn kantoor is het Waasland Shopping Center! #howcoolisthat

Tot snel, aan de infobalie?

Groetjes,

Els

Mijn belangrijkste taak is… glimlachen! Easy toch?

Het leven zoals het is... "De infobalie"

 

Comment (1)

  1. Rita Van Laere 06/10 at 4:47 pm

    Proficiat !!! je bent een graag gezien persoon door de klanten .

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram