Smiley outfits

Op 5 oktober is het W.Smile day – en wat is er leuker dan een glimlach op iemands gezicht toveren? Het kost noch geld, noch moeite en het kan je dag helemaal goed maken. Hoe je dat doet? Begin alvast zelf met smilen, je zal zien dat het aanstekelijk werkt. Het doel? Zoveel mogelijk mondhoeken omhoog zien bewegen.

Smiley Outfits

Om je te helpen om deze missie tot een goed einde te brengen zocht ik kleding uit waarop leuke quotes staan zodat je instant blij wordt. Een tekst, zin of woord op je kledij als continue reminder om vooral voldoende te lachen. Er is namelijk altijd een reden voor een glimlach. Trek je dat in twijfel? Zoek dan nog even verder, want er is echt al-tijd een reden. Al is het maar omdat je met een glimlach directe toegang krijgt tot ieders hart. Lachen is een taal die overal ter wereld wordt begrepen. En bovendien: een glimlach is het mooiste modeaccessoire dat er bestaat, het maakte je outfit compleet. Smile-ze!

Sweets,

B.

 

 

 

Modellen, – Zara | Sweater ‘turn on the music’ – Zara | Heuptasje – Zara | Sneaker – Sacha | Sweater ‘you glow girl’ – H&M | T-shirt ‘jingle bells’ – Only | Beanie – Zara | T-shirt ‘cappuccino for breakfast’ – Zara | Top ‘not a cliché’ – Zara | T-shirt ‘always myself’ – Zara | Sweater ‘make up your mind’ – C&A | Handtas – Zara | Top ‘I want pizza’ – Coolcat | Sweater ‘le chic a la francaise’- Tally Weijl | T-shirt ‘I am not a morning person’ – C&A | Legging – Zara

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram