Happy Home!

De dagen worden alweer korter en we genieten van de laatste nazomermomentjes. Hoog tijd dus om je eigen plekje klaar te maken voor het najaar zodat het er gezellig en warm is voor de winter aanbreekt. Tijd voor een happy home!

Happy Home

De koude en het dalende aantal uren daglicht vragen om een happy home waar we ons kunnen terugtrekken en opladen. Ik ging alvast wat leuke spulletjes zoeken die ik met jullie deel. Een warme kop thee en zachte plaid kunnen niet ontbreken als je in de zetel ploft met een goed boek of klaar bent voor een film. Veel kussens en wat kaarsjes zorgen onmiddellijk voor gezelligheid. Heerlijk om een huisparfum of wierook aan te schaffen tenzij je je huiskamer vult met de geur van appels en kaneel uit de oven voor de bakfanaten onder ons. Gordijnen, kaders, foto’s, vazen en verlichting brengen de inrichting van je kamer onmiddellijk naar een next level. Veel succes met je home-deco speurtocht, hou het vooral dicht bij jezelf en creëer een 100%-me stijl.

Sweets,

B.

 

 

 

Babs Vaerewyck, lifeStyliste

Glazen kaarsbox – Hema | Loungestoel – Casa | Lichtblauwe vaas – Hema | Kussens – Hema | Bloempot – Hema | Mok email – Hema | Cappuccino tas – Hema | Vaasje – Hema | Kandelaar en kaars – Hema | Houten fotokaders – Casa | Thee – Hema | Donsdeken – Hema | Gouden decoratie letters – Hema | Staande lamp – Casa | Servietten – Cosy House | Fotolijst met knijpers – Hema | Bijzettafel – Casa | Vaas bolvormig – Casa | Rustieke kaarsen – Hema

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram