Met ruiten zet je iedereen schaakmat dit najaar!

In bewogen tijden geeft een traditionele trend een beetje rust. Zoals ruiten. Niet enkel mannen, maar ook vrouwen dragen na deze zomer ook in de herfst/ winter van 2018 een ruit.

Met ruitjes zet je iedereen schaakmat

In alle kleuren en afmetingen. Van de Britse tartan – de geruite, wollen stof waar de Schotse kilt van wordt gemaakt – tot het fijne Prince of Wales patroon. Het afgelopen seizoen nam de ruit onze Insta-feeds over. Maar dat is pas het begin. De ruitenprint is er echt overal zowel op de runways als op straat. Ruiten zijn allesbehalve klassiek in hun meest hedendaagse update. Zo kozen designers als Versace en Marc Jacobs voor kleurrijke ruitenpatronen in paarse, blauwe of groene tinten en hier en daar een vleugje rood en werden ruitjes vrolijk dooréén gemixt bij Calvin Klein. Gooi er een dot kleur in, en je bent helemaal up to date. Als je iets nieuw wil aanschaffen dit najaar, laat het dus een geruite blazer of overjas zijn. Ik toon jullie alvast enkel van onze favorieten. Dubbel check, de ruit is back met de groeten van Sherlock Holmes.

Sweets,

B.

 

 

 

Babs Vaerewyck, lifeStyliste – www.By-Babs.be

Topje fijne bandjes – Zara | Blouse mouwloos met knoop – W.E. | Mouwloze blouse met zakken – Tally Weijl | Cross body bag – Only | Haarband – Tally Weijl | Sjaal – Only | Model – Zara | Slip-ins – H&M | Jumpsuit – Hollister | Blouse lange mouwen – W.E. |Poncho – C&A | Shopper bag – Zara | Blouse lange mouw – Only | Playsuit – Tally Weijl | Lange broek – Trent | Lange jurk – Only | Blazer en broek – W.E. | Kokerrok – Bel & Bo

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram