Isn’t it romantic?

Houden we niet allemaal van een beetje romantiek? Een picknick in het park op een zwoele zomerdag, samen met je beloved one op een dekentje in de schaduw van een boom. Picknickmand met lekkers en iets fris in de aanslag. Romantisch, toch? Maar hoe kleed je je als je diezelfde sfeer wil uitstralen?

Isn't it romantic

 

Een romantische look is liefelijk en vrouwelijk. Kies voor rustige kleuren zoals pastel, roze en gebroken wit. Kant, bloemenprint, strikjes, kleine knoopjes, lichte stoffen… het mag best schattig zijn. Fijne pumps of muiltjes in combinatie met een klein schoudertasje. Een romantische stijl vraagt ook om een pastel of nude nagellak. Je haar geef je een sweet & girly touch door het te vlechten. Dat kunnen kleine vlechtjes zijn in je golvende haren of een grote wilde beachy vlecht. Afwerken doe je met een bloemenkrans of strohoed. Ready for romance you are girly!

 

Een romantische stijl vraagt ook om een pastel of nude nagellak.

 

Sweets,

B.

Lifestyliste Waasland Shopping Center

Badpak – H&M | Picknickdeken – H&M | Model links – Pimkie | Mouwloze kanten topje – Vero Moda | Short – Only | Model rechts – Steps | Jurk met strepen – Zara | Picknickmand – Blokker | Geel jurkje – H&M | Haarband – Claire’s | Muiltjes – H&M | Kanten blouse – Zara | Blauw jurkje – H&M | Schoudertasje – Sacha

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram