Moederdag activiteiten

Mama verwennen en in de bloemetjes zetten, dat is waar deze dag om draait. En eerlijk gezegd dat mag ook echt wel eens. Je mama heeft tussen de stinkende geur van pampers, het lawaai van je gehuil en het slaaptekort altijd voor jou gezorgd. Zorg daarom ook voor haar en ga samen iets leuks doen.

Onze mama’s eten en drinken graag. Misschien zelf iets liever dan ze zouden willen toegeven. Niet dat wij dat erg vinden natuurlijk want dit is net het perfecte excuus om samen wijn te gaan proeven. Een wine tasting is niet alleen leuk maar ook ontspannend, voor duidelijke redenen natuurlijk. Je kan na afloop een fles van je favoriete wijn aankopen en hier later nog eens van genieten.

Ook picknicken kan leuk zijn. Mooi weer, hapjes, bubbels en een zacht dekentje. Meer heb je niet nodig. Stiekem doet het je mama denken aan haar kindertijd en vindt ze het een leuk dochter-moedermoment.

Hadden we al gezegd dat mama’s graag eten en drinken? Ja hoor, maar toch kunnen we dit niet genoeg herhalen. Liefde gaat door de maag, ook bij mama’s. Reserveer daarom een tafeltje in haar favoriete restaurant en ga samen gezellig iets eten.

‘Eten, eten, eten en nog eens eten. Liefde gaat door de maag, ook bij mama’s’

 

Indien je mama toch liever iets anders doet kan je haar een ander verwenmomentje geven. Laat samen je nagels lakken of ga naar de kapper. Zo zien jullie er beiden nog stralender uit. Je kan zo’n dag perfect afsluiten door een shoppingspree. Heeft je mama een goede kledingstijl maar vind je dat het toch nog net iets beter zou kunnen? Roep dan de hulp in van een styliste. Omdat Jani Kazaltzis waarschijnlijk druk bezet is kan je Babs altijd om hulp vragen. Ze is de styliste van het Waasland Shopping Center. Ze leert jullie de tips and tricks van styling. Zo zien jullie er altijd super uit.

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram