Welkom Sinterklaas!

De avond wanneer de kids hun schoentje kunnen zetten, komt eindelijk dichterbij! En hoe maak je het extra leuk, voor jou en je kids?

1. Gezond snoepen!
Sinterklaas

Tijdens het schrijven van de Sinterklaasbrieven, wat lang kan duren, kan je je kids wat gezonde snoepjes voorschotelen. Wat dacht je van een rode appel waaruit je Sinterklaasmijters snijdt? Moeilijk, helemaal niet! Snij een appel in kwartjes en dan nog eens overlangs door zodat je een soort van driehoekje krijgt. In het midden kerf je een kruisje uit. Zie die gezichtjes glunderen, als je deze mooie fruitjes presenteert!

2. DIY Letterslinger

Met een hippe letterslinger, is de sfeer meteen gezet. Zoek alvast een leuke Sinterklaasquote uit, want die letterslinger maak je gewoon zelf. Maak lettersjablonen en zorg er voor dat iedere letter een balkje bovenaan heeft, zo verbindt je makkelijk je letters. Knip letters van dezelfde grootte en vorm uit dik zwart papier, en bevestig ze aan elkaar met splitpennen. Geen inspiratie? Wat dacht je van “Oooh kom er eens kijken” of “Zie de maan schijnt door de bomen”…

3. Maak het gezellig met een kaarsje…

Buiten ijzig koud, maak het dan extra gezellig met wat kaarsjes. In Sintsfeer uiteraard! Op Pinterest vind je heel wat gratis te downloaden ‘sint-en-piet’ silhouetjes. Knip ze uit en plak ze op een klein glazen vaasje waar je een theelichtje in stopt. Kaarsje aan en klaar!

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram