Herfsttrend 2017: we verwelkomen het nieuwe seizoen met wat Franse flair

Moeiteloze moderne vormen, eclectische kleuren en weelderige lagen geven deze herfst een special toets!

 

De it-items du moment hebben het nodige volume en zijn weer breder en langer: wikkelrokken en wijde broekspijpen. Naast pofmouwen zijn er andere bijzondere mouwen, ze lopen breed uit onderaan of hebben strikken en lintjes en zijn deels gerimpeld. Romantiek zoals alleen een Parisienne dat kan.
Ook de hevige kleuren schreeuwen om gezien te worden: rood, blauw en groen zijn de nieuwe tinten dit najaar. Ook van top tot een in dezelfde kleur is helemaal toegestaan. Naast kleur haal je ook de levendige prints maar boven want die geven modieuze silhouetten een speelse toets. Herfstbloemen, brede strepen en ruiten in combinatie met grove netkousen voegen een licht dramatische toets toe. Combineer verschillende texturen als je voor laagjes gaat voor een extra dosis stijl.

 

“Alors les filles comme Coco Chanel a dit: n’oublie jamais que la vrai beauté commence au moment où vous décidez d’être vous-même.”

 

Sweets,

Styliste Waasland Shopping Center

 

 

Gecoate broek – H&M I Trui – H&M I Modellen – Zara I Handtas – America Today I Blouse – Vero Moda I Sjaal – H&M I Culotte – Zara I Maxi rok – Trent I Enkellaarsjes – Sacha I Wikkeljapon – H&M I Jas – H&M I Bralette – Inno I Slip – America Today I Jurk – Vero Moda

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram