Feest! 10 jaar Zo man Zo vrouw!

We hebben er weer een jaartje op moeten wachten, maar vanavond is het weer zover: Vlaanderens favoriete stylist tekent present voor het succesvolle TV-programma ‘Zo Man Zo Vrouw’.

Voor je wekelijkse afspraak met Jani moet je dit najaar op donderdag op VIJF afstemmen. Deze keer met de nodige toeters en bellen, want Zo Man Zo Vrouw viert zijn 10de seizoen en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Voor zijn jubileumeditie zal Jani naast the usual suspects ook enkele bekende duo’s restylen. Het verjaardagsseizoen start met glitter and glamour met Christoff en Lindsay in een speciale Zo Broer Zo Zus – aflevering. En de outfits? Die shopten ze bij elkaar in het Waasland Shopping Center. Zeker kijken dus, iedere donderdagavond om 20u35 op VIJF.

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram