Gezonde lunchboxes

Toegegeven, september is nog maar net begonnen. En onze inspiratie om die lunchboxes weer te vullen, is alweer ver zoek. No stress, wij hebben een aantal tips om die brooddoos weer kleur te geven!

Als je toch voor boterhammen gaat, ga dan op zoek naar een leuk uitsteekvormpje, waar je die saaie boterham gegarandeerd mee opvrolijkt! Een hardgekookt eitje erbij, en klaar! Bij Flying Tiger kan je terecht voor leuke boterham uitstekers!

Denk er aan om in de brooddoos ook wat kleurrijke groentjes te stoppen. Hapklare groentjes als kerstomaatjes of minikomkommertjes verdwijnen supersnel die kindermondjes in. Paprika’s  en wortelen in reepjes doen het ook altijd goed. voor de iets oudere kindjes kan een spiesje met verschillende groentjes ook leuk zijn!

Laat de boterhammetjes eens links liggen en kies voor wraps. Je kan ze beleggen met ham, kippen- of kalkoenfilet en een flinke lepel kruidenkaas. Stop er ook enkele blaadjes sla tussen, en een schijfje komkommer en tomaat, zo hebben ze alweer wat gezonde groentjes binnen. Dat wordt een feestje als ze die brooddoos openen!

Zijn je kids verzot op quiche? Maak dan op zondag een quiche klaar in muffin-vormpjes. Die kunnen makkelijk de brooddoos in!

En als je kids kunnen lezen, stop er nog een fijn briefje in met een toffe boodschap!

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram