Dinosaurs & Fairytales

Tien kleine vingertjes en teentjes, een perzikzachte huid en hemelse Zwitsalgeur: een kersverse baby doet iedereen smelten. Het is een cliché, maar daarom niet minder waar: de geboorte van je kind is waarschijnlijk wel het meest bijzondere moment.

 

Al vanaf het eerste moment dat je pasgeboren baby in je armen ligt, hou je ontzettend veel van dat kleine schepseltje. En die liefde groeit iedere dag. Dat schreeuwt toch om de meest mooie verpakkingen die er zijn?! Time for baby fashion. Ik ging alvast op zoek naar stoere babyboy-outfits met auto’s en strepen en cute little girlswear in roze met strikken. Natuurlijk kan je van je meisje ook een kleine, coole rockchick maken met een bikervestje en bandana.

 

“Hoe style jij jouw mini-me?”

 

Sweets,

Styliste Waasland Shopping Center

 

 

Rode jack – Zara I Sneakers velcro – Zara I Chinoshort – Fred & Ginger I Dinosaurus rugzak – Zara I Sweatpants – Hema I Salopette – Fred & Ginger I Polo – H&M I Romper lange mouwen – Filou & Friends I Trui autoprint – Filou & Friends I Tricot broek – H&M I Trui bigboy – Zara I Pull-on chino – H&M I Trui ingebreide structuur – H&M I Sandaaltjes met strik – H&M I Gillet van wolmix – JBC Kids I Jurkje met volants – H&M I T-Shirtje – Okaïdi I Broekje – JBC Kids I Vestje met oren – H&M I Bodywarmer – Okaïdi I Jogger met bollen – Okaïdi I Haarband – JBC Kids I Legging luipaardprint – JBC Kids I Enkellaarsjes fringes – Zara I Kruippakje katoen – H&M

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram