Flamingo Flavour

Van zachtroze tot perzik, een streepje wit en een achtergrond van helderblauw water: flamingo fashion inspiration it is!

 

Het dier was al meermaals de muze van verschillende kunstenaars en ontwerpers. Met zijn prachtkleuren staat de flamingo voor een zwoele zomer en maakt-ie iedereen vrolijk!

 

“De hoogste tijd om die happiness te vertalen in onze dresscode, niet?”

 

Mix and match allerlei tintjes pastelroos en peach met wat wit en jeans of fris blauw. It’s as easy as that. Hou het heel girly met een hoge stiletto en opgestoken haar. Of ga voor instant fun met een jeans met witte parels in combo met een wijd T-shirt, een strakke blazer en oldskool sneakers. Wat is jouw favoriete flamingo fashion outfit?

Sweets,

Styliste Waasland Shopping Center

 

 

Knitwear trui – Coolcat I Culotte – Zara I Top ananasprint – Bel&Bo I Flamingo float – Flying Tiger I Fluweel jurkje – Hollister I Vans – America Today I Boxybag – Pimkie I Plooirok – Only I Jacquette blazer – Zara I Blouse patchwork – Bel&Bo I Fluwelen stiletto – Sacha I Metallic short – H&M I iPhone cover – Pimkie I Wijd T-shirt – H&M I Jeans met parels – H&M I Model links – Zara I Model rechts – Essentiel, Trent

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram