Street Art Festival in WaSC!

Voor de eerste keer organiseren wij een heus Street Art Festival in Waasland Shopping Center! De street art kunstenaars veroveren de wandelgangen met kunstzinnige 3D-kunstwerken en nemen je mee in de wondere wereld van optische illusies. Deze graffiti art valt op verschillende locaties in het Shopping Center te bewonderen, startend bij …

… De Flamingo! Het zomerdier bij uitstek. Goed voor een stevige dosis zomergevoel met dit all-time favorite summer animal.

Liever bootje varen? Maar toch geen fan van water… Dan neemt deze boot je mee in een free-splash-zone boat trip!

Altijd al op een torenhoge pakjestoren willen staan? Maar goed wetend dat je dit nooit écht zal kunnen doen. Wel, dan is onze pakjestoren echt iets voor jou! Haal je klimvaardigheden boven en bereik de top in no-time.

Last but not least: De wandelbrug. Huiveringwekkend steek je deze over terwijl je je over een duizelingwekkende afgrond begeeft. Durf jij?

Het street Art Festival loopt tot zaterdag 5 augustus. Tijd genoeg voor een leuke photoshoot! Deel je 3D-foto met ons op social media en gebruik hierbij de hashtag #streetartfestivalinwasc.

 

Have fun!

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram