7 redenen waarom jouw sproetjes fantastisch zijn!

Oké, laten we eerlijk zijn. Vroeger waren sproeten allesbehalve fashionable. Integendeel, ze werden aanzien als rare bruine stippen. Maar gelukkig zijn deze nare tijden gekeerd, en begeven we ons nu in een tijdperk waarin sproetjes de ultieme macht krijgen. Power to all the freckles!

1. Superhip

Met jouw sproetjes ben je helemaal in de mode. Alsook behoren ze tot één van de 7 schoonheden volgens de Griekse mythologie. En wist je dit? Make-up merken ontwerpen sproetjespotloden waarmee je zelf sproetjes kan tekenen op je gezicht. #HEBJIJNIETNODIGDUS!

2. One of a kind

Sproetjes zijn uniek. Niemand heeft dezelfde sproetjes zoals jij. Sommigen hebben er zelfs geen! #WEARTHEMPROUDLY

3. Ze zijn cute én maken je extra aantrekkelijk

Sproetjes zorgen voor een schattige uitstraling. Vind jij misschien niet helemaal leuk, maar anderen wel. Én mannen vinden sproetjes heel erg aantrekkelijk. #TWEEVLIEGENINEENKLAP

4. A natural glow

Met sproetjes op je snoet, zie je er steeds stralend uit. Ook als je heel erg moe bent, bleek zal je er nooit uit zien. Alleen maar voordelen dus! Ook zal het opdoen van make-up nooit jouw meest tijdrovende zaak zijn, want jouw sproetjes doen al een groot deel van het werk. #THANKSFRECKLES

5. Sunblock

Sproetjes beschermen jouw huid tegen UV-stralen van de zon, waardoor ze werken als een soort zonnecrème. Wil dit zeggen dat je je factor 30 niet meer nodig hebt? Helemaal niet! #BLIJVENINSMERENDIEHANDEL

6. Summervibes

In de zomer komen jouw sproetjes helemaal tot hun recht door het zonlicht dat ervoor zorgt dat deze donkerder worden. Dit zorgt voor het ultieme zomergevoel. Helaas zullen jouw sproetjes tijdens de winter dan weer vervagen of zelfs verdwijnen! #BYEBYEFRECKLES

7. Forever young

Sproetjes zijn lekker speels en geven jou die eeuwige jeugdige uitstraling waar iedereen naar verlangt. Ideaal als jaloersmaker! #TOCH?!

Freckles quotes only you can rock!
  • A face without freckles is like a cupcake without sprinkles.
  • Freckles are like seasoning for your face, they make you spicy.
  • Your freckles are constellations that not even the sky can match.
  • Them’s not FRECKLES, them’s FAIRY DUST!
  • I rock a lot of polka dots!

Lees ook : 

10 redenen waarom jouw rode lokken zo speciaal zijn

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram