Met deze 6 tips heb je in no-time bruine benen!

Zijn jouw benen zo wit als melkflessen? No problemo! Met deze 6 handige tips is dat zo gefixt en zijn jouw benen helemaal klaar voor die zomerjurkjes!

1. Scrubben

IS AN ABSOLUTE MUST. Vooraleer je de zon in gaat, plan je eerst een stevige scrubsessie in. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd, waardoor je huid mooier egaal zal bruinen. En blijft je tan langer behouden. #WIN-WIN!

2. Groentjes eten

Wortel en tomaten bevatten veel caroteen. Dit is een oranje kleurstof die in veel gele, oranje en rode groenten voorkomt. Deze stof zorgt ervoor dat je huid een bruinere kleur krijgt. Alsook beschermt het je tegen de schadelijke effecten van zonnestralen, en helpt het de huid tegen veroudering en zonnebrand. #WIN-WIN-WIN!!

3. Zon bij het water

Door de weerkaatsing van het water krijg je dubbel zoveel zonnestralen op je lichaam, waardoor je sneller zal bruinen. #GETYOURTANON

4. SPLASH!

Ben je écht gehaast om bruin te worden? Ga dan voor een frisse duik! Een nat lichaam zal sneller bruinen. Belangrijk: vergeet je niet in te smeren met waterproof zonnecrème, én na het zwemmen opnieuw in te smeren. Het water zorgt er namelijk voor dat zonnebrandcrème makkelijker van de huid wordt afgespoeld. #BOMMETJEUUHHH!

5. Take it easy…

Ga niet meteen hardcore de zon in, dat is ongezond voor je huid. Zon verstandig en bouw geleidelijk op. Het is véél effectiever om elke dag even te zonnen, dan de hele dag door en dan weer een hele tijd niet. Op deze manier kan je langzaam toewerken naar een gebronsde huid en blijft deze langer behouden. #BABYSTEPS

6. Aftersun

Last but not least… Smeer jezelf in met aftersun nadat je in de zon gezeten hebt. Dit zorgt ervoor dat je minder snel zal vervellen en je dus langer bruin blijft. #MOSTIMPORTANT

Relax. Unwind. Get in a summer state of mind:
  • Happiness is cold watermelon.
  • Life’s a beach. Enjoy the waves.
  • Let’s go somewhere where the stars kiss the ocean.
  • The best therapy is beach therapy.
  • I don’t sweat. I sparkle.

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram