Sunsets & Palmtrees

Summervibes: de dagen zijn lang, de nachten kort en de temperaturen rijzen flink de hoogte in. Het is écht zomer en dus de hoogste tijd voor fashionable outfits die je instantly summer proof maken.

Droom je ook om rond te drijven op die unicorn of flamingo luchtmatras in het zwembad? Match je sunkissed skin met de meest fleurige kleuren en vrolijke prints zodat het elke dag vakantie is. Helemaal klaar voor palmbomen en cocktails bij zonsondergang.

Bescherm je mooie lokken en snoetje met een grote zomerhoed of brede tulband in combinatie met een eye-catching zonnebril. Een luchtige playsuit met zomerse print doet het altijd goed: leuk ter afwisseling met een jurk. Lak je nagels alvast in een fel kleurtje en kies voor een sandaal of flipflop zodat we ook je teenring kunnen zien. En heb je dat donut- of pizzashaped strandlaken al gescoord?

 

“Let’s go chasing the sun!”

 

Sweets,

Styliste Waasland Shopping Center

 

 

Tas – CKS I Badpak, Zoë Karssen – Trent I T-shirt watermeloen – H&M I Short met kant – H&M I Tule top – Zara I Broek rood, Terre Bleue – Marty I Sweaterstof top, CKS – Marty I Zonnebril, Céline– GrandOptical I Tulband – Zara I Espadrilles, Maison Scotch – Trent I Roze T-shirt – H&M I Zonnebril, Jimmy Choo – GrandOptical I Broek groen– Zara I Model Maison Scotch – Trent

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram