All about athleisure

Athleisure is een modetrend – voor sommigen een lifestyle – waarbij sportkleding wordt gedragen in andere settings dan waarvoor ze oorspronkelijk bedoeld zijn: op kantoor, op school, voor een casual feestje of een gezellige avond onder vrienden.

Denk hierbij aan yogaleggings, sweatshirts, sportschoenen, hoodies, loopbroeken, … die eruit zien als sport wear maar een fashionable, dressed-up look hebben meekregen.

Je gym clothes mag je dus voortaan ook voor en na je workout dragen. Athleisure vindt zijn weg naar de dagelijkse outfits. De modeindustrie maakt athletic wear steeds comfortabeler en eleganter en gebruikt de beste stoffen.  Hieruit ontstond de trend om business casual en sport wear te laten samensmelten. Nog geen lycra, spandex en andere synthetische stofjes in huis? Tijd om in te pikken op de Amerikaanse trend en lifestyle van het moment, want ook de komende 10 jaar zien we hem nog niet meteen verdwijnen.

“Go sporty, go stylish – athleisure time it is!”

 

Sweets,

Styliste Waasland Shopping Center

 

 

Sportbeha – Only I Sportlegging zwart-grijs-wit – H&M I Losse T-shirt – Decathlon I Hoodie – Decathlon I Sportlegging grijs-roze-print – Decathlon I Loopschoenen, New Balance – Decathlon I Sweater met rits, Superdry – A.S. Adventure I Losse joggingbroek, Adidas – Decathlon I Roze short – H&M I Drinkfles – H&M I Short met vlakken – Hollister I Sportschoen – Decathlon I Rugzak – H&M I Sporttas– H&M I Modellen – H&M

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram