De Waasland Shopping Center geheimen van Everyday Marta

Hello there!

Voor zij die mij nog niet kennen, zal ik me even kort voorstellen.
Mijn naam is Marta, van Everyday Marta. Ik ben zot van shoppen, nog zotter van hummus en ik kan enorm hard genieten van een … hotelontbijt. Verder drink ik dagelijks verse sapjes, zelfgemaakte limonade en iced lattes. Nog iets dat jullie zeker moeten weten: ik ben een gelukkige mama van een twonager: een 2-jarige met de attitude van een puber… UHU!

En dan zijn er natuurlijk nog de mensen rondom mij… Ik heb het geluk om deel uit te maken van een fantástische girlssquad. Mijn vriendinnen weten dat mijn deur dag en nacht openstaat en dat ze met al hun boy trouble steeds bij mij terechtkunnen. En niet alleen mijn deur staat altijd open… mijn kast ook! Want jawel, “Mag ik eens in je kast kijken?” is na “Wat ga je maken?” de meest gestelde vraag des huizes. Mijn kast zit dan ook vol ‘vanalles’: van vakantiekledij tot flowerpower tot ideale outfits voor Tinderdates (don’t even ask). Ik shop gewoon echt graag… oeps!

 

“Sinds vorig jaar speelt mijn leven zich af in Sint-Niklaas… Nu moet ik zeggen dat ik de stad nog niet zoooo goed ken, het Waasland Shopping Center daarintegen, ken ik vanbinnen én vanbuiten.”

 

Je moet prioriteiten stellen in het leven hé. Ik weet perfect op welke parking ik best sta om de kortste weg naar mijn favoriete koffiebar te nemen en ik weet dat de verse sushi-afdeling van de Delhaize uitstekende California rolls serveert. Maar goed, ik ga natuurlijk niet elk detail vertellen, want dan heb ik straks geen parkingplaats meer …

 

Toch verklap ik jullie graag mijn WaSC Topspots:

 

// HOLLISTER //

Ik ben een trotse eigenaar van een kleine boezem, en ik draag niet graag een beha. There I said it. Ik ben al zo lang op zoek naar de perfecte beha, want ja, ik kan toch moeilijk naar een meeting zonder? Nee, dat doe ik niet (meer). Maar goed, gewone beha’s vind ik saai, push-ups die mijn borsten groter doen lijken, hoef ik ook niet. (Maar toch bedankt aan collega x voor die gouden raad over de boobjob.) Maar opens was er licht aan het einde van de tunnel… want daar hing ie dan: niet in een lingeriezaak, maar bij Hollister!

 

“Een prachtige kanten ‘bralette’ beha met perfecte stof en ook nog eens mega comfortabel! Mijn boezem kreeg de perfecte ondersteuning en ik voelde me op-en-top sexy. Ik was helemaal klaar voor die date, euh, ik bedoel meeting.”

 

 

// ZEST //

Ik ben iemand die drie dagen in een halve dag probeert te passen. Begrijp me niet verkeerd, ik ben dol op mijn leven, ik wil gewoon heel veel doen. All the time. Maar soms – héél soms – mis ik energie… Dan heb ik een vitamineboost nodig en rij ik naar de Zest in het Waasland Shopping Center. Maar voor ik de shopping binnen ga, sluit ik wel even mijn ogen, anders stap ik élke winkel binnen…

 

“Ik bestel meestal één van mijn twee favorieten: de Immune Booster of de Morning Glow. En ja hoor, na 11 volle spaarkaarten kan ik u garanderen dat deze de beste zijn.”

 

 

// RITUALS //

Ik en mijn lippenstiften… het is een beetje een “go big or go home”-verhaal. Of ik draag géén lippenstift of ik draag extravagante kleuren: van deep red tot hot pink, ideaal om de aandacht van mijn wallen weg te trekken!

 

“Rituals staat natuurlijk bekend voor zijn lichaamsverzorging, maar hun lippenstift mag er ook zeker wezen. Doe mij maar de Blue Pink: heerlijk zacht wanneer je hem aanbrengt en … hij blijft écht zitten. Ook als ik – naar goeie gewoonte – te veel eet en praat.”

 

 

// FLYING TIGER //

 

“Flying Tiger is the place to be voor coole, onvindbare gadgets en gewéldig speelgoed…”

 

Het allereerste kleurboekje van mijn twonager komt van Flying Tiger: een “waterpen kleurboek”. Je moet water in de pen doen en na aanraking met het papier komen er tekeningen tot leven! Super leuk voor mijn hartendief en ook een beetje voor mezelf … want, hoe leuk ik Fer zijn zelfgemaakte tekeningen ook vind, dit was pure kunst!

Maar … de hoofdprijs voor ons favoriete speelgoed gaat toch naar de Ukulele. Hoe we die moeten bespelen? No idea, maar wat een hilariteit om gewoon iets te proberen! Onze buren zijn misschien niet de grootste fan, maar mocht je ooit een concert van ons willen meepikken, laat het dan zeker weten.

 

MORE SECRETS … COMING SOON 😉

 

Comments (5)

 1. Alicia 15/06 at 3:14 pm

  Geweldig! Geeft me direct zin om eens langs te gaan en de bralettes te checken bij Hollister 😉 Top artikeltje!

 2. Naomi (@hashtagmomlife) 15/06 at 5:10 pm

  Because bitches know how to shop! Thx for the tips!! ????

 3. Carina 16/06 at 3:08 pm

  And bitches should go shopping all together ????

 4. Annemie 18/06 at 2:50 am

  Vind WSC ‘n topper. Heb er ook mijn vaste stekjes, zeker al om te gaan eten en terras te zitten.. Net zoals voor kleine kids ‘n leuke speeltuin bestaat, bestaat er voor ons ‘n leuke shoptuin! St Niklaas zelf is ook al zo’n toffe stad en veel groen in de omgeving. (y) <3 😉

 5. geenens Sonia 20/06 at 1:27 pm

  Heb wel veel zin om daar eens te gaan kijken en ßhoppen

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram