Color crush #yellow

Al hunkerend naar de zomer is het voor echte positivo’s en die-hard fashionista’s het moment om het zonnetje in huis te brengen, en nog preciezer in onze kleerkast! Color Crush: Yellow!

Yellow lijkt een moeilijke kleur, maar staat iedereen en is ook één van de meest geziene modekleuren van het seizoen. Net zoals voor make-up & haarkleur is ook bij kleding het kiezen van de juiste geeltint een must.

 

Donkere types staan goed met felgeel, blondines houden het beter bij zachtgeel en redheads moeten voor warme tinten als goudgeel en honinggeel kiezen.

 

Deze vuistregels kunnen je helpen, maar zijn niet dwingend. Gewoon passen, proberen en je laten leiden door je smaakgevoel. Hoe combineer je geel hoor ik je denken? Geel op geel is heftig maar kan en staat leuk met veel blote huid. Geel jurkje, gele tas en blote benen. Geel met zwart helpt om je winterse outfit in het voorjaar lekker zonnig te maken. Chique staat geel bij camel, natureltinten en poederkleuren. Geel met felle kleren voor regenboog happiness, geel met gebleekte jeans altijd goed. Of het nu gaat om citroengeel, zonnebloemgeel, jaren ’60 geel, okergeel, vanillegeel of boterbloemgeel – er zijn zeker en vast tinten die jou goddelijk staan en zonnig laten stralen!

 

Sweets,

Styliste Waasland Shopping Center

 

 

Trui, Superdry – Trent I Broek – Zara I Ontwarborstel – Wycon I Lederen mini rok – Zara I Handtas – Zara I Sneakers, Puma – Tims I Halsketting – H&M I Jas, Superdry – Trent I Nagellak, chanel – ICI Paris XL I T-shirtn Maison Scotch – Inno I Kleedje – H&M I Haarband – Zara I Ananasijsje – Australian Home Made Ice Cream I Bikinitop, Calvin Klein – Inno I Assymetrische top – Zara I Model – Zara

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram