Fruitwater: hét middel tegen stress

We kennen het allemaal : een deadline waar je op voorhand al van weet dat je het niet gaat halen, overuren, stressvolle meetings, of nét vandaag een evaluatiegesprek met je baas. Het bezorgt je stress. Elke stressvolle reden volstaat om je zelf een groot stuk chocolade te gunnen, want ja, “dit is wat ik nu écht nodig heb” of “dat heb ik écht verdiend”.

Maar probeer eens de combinatie granaatappel & passievrucht in je fles water. Het is niet alleen nóg zoeter dan dat stuk chocolade, het bezorgt je géén te veel aan calorieën en het allerbelangrijkste: het werkt stress verlagend. Granaatappel zorgt voor een verlaging van het stresshormoon ‘Cortisol’ in je speeksel en passievrucht bevat ‘passiflorine’, een substantie dat er voor zorgt dat je kalmeert. Als je daar dan nog een enkele kruidnageltjes in doet, dan krijg je er nog eens een extra energieboost bovenop. Plots is je deadline toch perfect haalbaar! #yesyoucan!

Granaatappel zorgt voor een verlaging van het stresshormoon ‘Cortisol’ in je speeksel en passievrucht bevat ‘passiflorine’, een substantie dat er voor zorgt dat je kalmeert.

 

Tip:

Om geen last te hebben van die vele pitjes, koop je een water infuser. Je kan je fruitjes én kruiden apart in je fles doen. Is je water op? Je kan perfect bijvullen. Je vindt ze tegenwoordig overal! Flying Tiger, Blokker, Kitchen to Table, …

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram